Eningo 2.0 är nu live!

Eningo AB

2022-05-19

Eningo släpper nu en ny och uppdaterad version av vår plattform. Eningos version 2.0 är byggd för att vara säker, i enlighet med EU:s och Sveriges datalagar, lika väl som att den har gjort onboardingprocessen snabbare än någonsin!

Våra utvecklare har tillsammans med försäljningsteamet listat och implementerat förbättringar till Ledningsplattformen. Förslag på förbättringar och funktioner kommer från kontinuerlig dialog och respons från samarbetspartners som använder Eningos tjänst och grundar sig således i hur plattformen används i praktiken.

Med version 2.0 av Eningos Ledningsplattform tillkommer flertalet förbättringar för IT-säkerheten. För att säkerställa ett så tryggt samarbete som möjligt med våra kunder är datahallarna som brukas förlagda i Sverige, vilket betyder att svensk och europeisk dataskyddsreglering råder, och vår leverantör av IT-infrastruktur är ISO 27001 certifierad. All dataöverföring är krypterad och tillgången till kunddatan är begränsad samt loggförs.

Vidare har tiden för onboarding för kunder reducerats markant med den nya uppdateringen. Du får nu automatiserad hantering av ledningsanvisning efter tre snabba steg:

  1. Registrera ett konto.
  2. Koppla er GIS-data. Vår plattform stödjer direkt uppladdning av data genom en shape-fil eller integrering av WMS- eller WFS-server.
  3. Ge åtkomst till och anslut Ledningskollen.

Klart! Allt för att ge användarna de verktyg som kan tänkas behövas vid arbete med ledningsanvisning.

“Under de senaste sex månaderna har vi fört dialog med flera ledningsägare och kommuner som gav oss värdefull insikt i kraven gällande anskaffningen av molnbaserade mjukvarutjänster. Vår nya version tar itu med dessa betänkligheter samtidigt som det gör onboardingprocessen till en enkel match!”

- Selvin Jayakumar, CTO

En enkel trestegsprocess för att komma igång med automatiserad ledningsanvisning.

Vill du veta mer om blogginlägget?

Vi vill gärna ha en dialog med dig, fyll i kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort.
Eller kontakta Joel direkt!
Tack! Ditt meddelande har tagits emot!
Hoppsan! Något gick fel när formuläret skickades.

Gillade du vårt inlägg?

Dela gärna på sociala medier och hjälp oss sprida ordet om Eningo!

NYFIKEN?

Kontakta oss

Vi återkommer till dig så snart vi kan!

Maila till oss

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.