Eningo Utility Platform firar sex månader

Eningo AB

2022-06-09

Eningos ledningsplattform firar nu sex månader. Vi tänkte geer en uppdatering av vad vi har hållit på med sedan dess och fira tillsammansmed våra kunder! Ett STORT TACK till alla ni som har varit med och hjälpt tillunder resans gång. Utan er hade detta inte varit möjligt.

Vårt mål för 2022 var att etablera oss som ett tydligtalternativ till den traditionella hanteringen av ledningsanvisningar i Sverigeoch samtidigt introducera SaaS-modellen (Software as a Service) ibranschen. Vi började med två pilotkunder i november förra året och har sedandess vuxit kundbasen till fem kunder idag och hoppas på ytterligare kunder underhösten.

Vårt produktutvecklingsteam har jobbat hårt med att bygga enSaaS-plattform som är plattformsoberoende och förenlig med våra kunders data-och IT-säkerhetskrav. Vårt val att gå ifrån amerikanska molnleverantörer underförra året har varit avgörande för att kunna hantera kundernas data. Det harvarit en tung uppgift och därför vill vi särskilt tacka alla som varit del iproduktutvecklingen. Ni har all anledning att vara stolta! De har också lagttill ett antal funktioner och uppdateringar baserat på våra användaresåterkoppling. En stor del av mödan för Q2 har varit att göra kundresan för nyaanvändare så smidig som möjligt, vilket vi nu är i hamn med.

Fler uppdateringar om vad vi arbetar med kommer så småningomoch vi vågar lova att det kommer att bli något stort…

Fram till dess önskar vi er alla en fantastisk sommar!

Vill du veta mer om blogginlägget?

Vi vill gärna ha en dialog med dig, fyll i kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort.
Eller kontakta Joel direkt!
Tack! Ditt meddelande har tagits emot!
Hoppsan! Något gick fel när formuläret skickades.

Gillade du vårt inlägg?

Dela gärna på sociala medier och hjälp oss sprida ordet om Eningo!

NYFIKEN?

Kontakta oss

Vi återkommer till dig så snart vi kan!

Maila till oss

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.