Nu lanserar vi Eningo Portal

Eningo AB

2023-10-06

Skydd av samhällskritisk infrastruktur har alltid varit av högsta prioritet, men i en alltmer digitaliserad värld har behovet av skydd både utökats och kräver andra åtgärder. Eningo Portal är en kundportal som erbjuder ledningsägare en säker plattform för att dela sina kartunderlag med berörda frågeställare inom ett skyddat kretslopp.

Ökad informationssäkerhet

Tidigare har standard varit att kartunderlag delas över e-post. Genom att addera Eningo Portal till Eningo Utility Platform gör vi det möjligt för våra anslutna ledningsägare att behålla sin kartinformation inom plattformen, vilket ökar möjligheten för ledningsägare att möta sina krav på informationssäkerhet.

Eningo Utility Platform tar bort ledtider och minskar kostnader gällande ledningsanvisningar. Genom enkel och snabb tillgång till kartunderlag automatiserar Eningo arbetet för koordinatorer och reducerar markant fältteknikernas arbetsbelastning samt behov av fysiska utsättningar i fält.

Eningo Portal möjliggör effektiv informationsdelning samtidigt som den skyddar integriteten hos de involverade parterna. Utöver att kartunderlag stannar inom plattformen så får även ledningsägare större kontroll över vem, och hur länge någon får tillgång till materialet.

Värde även för frågeställare

"Eningo Portal har vi tagit fram främst för våra anslutna ledningsägares räkning, men det har även varit viktigt för oss att bidra med värde till frågeställarna. Detta gör vi bland annat genom en stor användarvänlighet samt tillgång till dynamiska kartor" säger Linus Olsson, medgrundare till Eningo.

Vill du veta mer om blogginlägget?

Vi vill gärna ha en dialog med dig, fyll i kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort.
Eller kontakta Joel direkt!
Tack! Ditt meddelande har tagits emot!
Hoppsan! Något gick fel när formuläret skickades.

Gillade du vårt inlägg?

Dela gärna på sociala medier och hjälp oss sprida ordet om Eningo!

NYFIKEN?

Kontakta oss

Vi återkommer till dig så snart vi kan!

Maila till oss

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.